Makam aracındaki Türk bayrağını öpen kardeşlere jest!

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Türk bayrağını öperek sevgi gösterisinde bulunan iki kardeşi makam aracıyla gezdirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2024 15:54 GÜNCELLEME 01.07.2024 15:59 GÜNCEL
Makam aracındaki Türk bayrağını öpen kardeşlere jest!

Aslan, Valilik binası önünden babaları Enes Alimoğlu ile geçerken makam aracının önündeki Türk bayrağını öpen 4 yaşındaki Ahsen ile 3 yaşındaki Hamit Sencer kardeşleri, Kiremitocağı Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti.

Bir süre aile üyeleriyle sohbet eden, Ahsen ve Hamit Sencer kardeşlerle ilgilenen Aslan, makam aracıyla kardeşlere şehir turu yaptırdı.

Enes Alimoğlu, AA muhabirine, kent meydanında dolaştıkları sırada Vali Aslan'ın makam aracındaki fors bayrağını öpmeye başlayan çocuklarının görüntüsünün kendilerini duygulandırdığını ve gururlandırdığını söyledi.

Alimoğlu, "Çocuklarımızın dinine, vatanına, milletine hayırlı evlat olması için her zaman dua ediyorum. Yaptıkları hareket bizi onurlandırdı." dedi.

Anne Esra Alimoğlu ise çocuklarının bayrak, vatan sevgisini gördüklerinde çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR