MSB duyurdu! Teröristler için yolun sonu...Hepsi öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlar kapsamında 11 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2024 13:55 GÜNCELLEME 03.07.2024 13:55 GÜNCEL
MSB duyurdu! Teröristler için yolun sonu...Hepsi öldürüldü

Sınır ötesinde terör örgütüne darbeler vurulmaya devam ediliyor.

HAKURK'TA 6 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, demirden yumruğunu teröristlerin üzerine indirmeye devam ediyor. Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde belirlenen PKK'lı 6 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek." ifadeleri yer aldı.

BARIŞ PINARI HAREKATI BÖLGESİNDE DE 5 TERÖRİST ETKİSİZ

Suriye'nin kuzeyinde Barış Pınarı Harekatı bölgesine düzenlenen operasyon neticesinde 5 terörist etkisiz hale getirildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR