Arnavutköy'de silahlı çatışma: 3 kişi yaralandı

İstanbul Arnavutköy'de husumetli iki taraf arasında çıkan silahlı çatışmada, yabancı uyruklu bir kişi ile taraflardan 2'si yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2024 15:48 GÜNCELLEME 03.07.2024 16:06 GÜNCEL
Arnavutköy'de silahlı çatışma: 3 kişi yaralandı

İstanbul Arnavutköy'de İslambey Mahallesi'ne motosikletle gelen E.K. ve F.K, daha önceden tartıştıkları Y.K'ye tabancayla ateş etti. Y.K'nin de silahla ateş açarak karşılık vermesi üzerine E.K. ve F.K. hafif yaralandı. Bir markette maç izlediği sırada silahlı çatışmanın ortasında kalan yabancı uyruklu Mesut Khaznı da mermilerin isabet etmesi sonucu yaralandı.

E.K. ve F.K. olay yerinden kaçarken evinin önüne kadar yürüyen Khaznı, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, Y.K'yi gözaltına aldı. Kaçan 2 kişi de hastanedeki tedavilerinin ardından ifadelerini almak üzere polis merkezine götürüldü.

Bu arada, çatışma sonrası 2 şüpheli ve Khaznı'nın kaçtığı anlar, güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde, markette maç izleyen Khaznı'nın dışarı çıkması, elinde silah bulunan kasklı 2 kişinin kaçması, sonrasında da Khaznı'nın yaralı olarak koşması yer alıyor.

KAYNAK : AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR