Sela okuduğu için saldırıya uğrayan müezzin: Kalleşlere bayrağı teslim etmedik

İzmir'de 15 Temmuz FETÖ'nün hain darbe girişiminde Narlıdere Kutlu Yalvaç Camii'ni basan biri kadın 3 kişi, 'Bu darbe olacak. Engelleyemezsiniz' diyerek sela okuyan müezzin Mehmet Kuzgun'a (57) kaldırım taşıyla saldırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2024 19:43 GÜNCELLEME 04.07.2024 19:43 GÜNCEL
Sela okuduğu için saldırıya uğrayan müezzin: Kalleşlere bayrağı teslim etmedik

Aldığı darbeler nedeniyle 15 gün yataktan kalkamayan, engelli çocuğuna bakamaz hale gelen Kuzgun tüm engellemelere rağmen selayı okudu. Gazilik unvanı ile birlikte devlet övünç madalyası verilen Kuzgun, SABAH'a (57) konuştu: Keşke o zaman şehit olabilseydim, Cenab-ı Allah gazilik nasip etti. Kalleşlere bayrağımızı teslim etmeyiz. Kim olursa olsun karşılarında bizim gibi vatanseverleri bulacaklardır. Bir daha böyle bir şey yaşansa kurşun da atsalar bizi durduramazlar. Milletimiz 15 Temmuz'da vatanına, bayağına, namusuna, şerefine sahip çıktı" dedi.

KAYNAK : Sabah
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR