MSB kahreden haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu!

Son dakika haber... Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit operasyonu bölgesinde teröristler tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu Uzman Çavuş Cebrail Acar'ın şehit olduğunu duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2024 21:45 GÜNCELLEME 05.07.2024 09:50 GÜNCEL
MSB kahreden haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu!

Son dakika şehit haberleri: Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit operasyonu bölgesinden acı haber geldi.

BİR ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı (MSB, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütleri tarafından düzenlenen hain saldırı sonucunda Uzman Çavuş Cebrail Acar'ın şehit olduğunu duyurdu.

Çıkan çatışmada 2 teröristin öldürüldüğü bildirildi.

BAŞKAN KURTULMUŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Uzman Çavuş Cebrail Acar için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kurtulmuş, sosyal medyadan paylaştığı mesajında, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Uzman Çavuş Cebrail Acar'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.

ŞEHİDİN ACI HABERİ KONYA'DAKİ BABAEVİNE ULAŞTI

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve kurtarılamayarak şehit olan Uzman Çavuş Cebrail Acar’ın acı haberi Konya’nın Ereğli ilçesindeki ailesine ulaştı.

ŞEHİDİN EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Uzman Çavuş Cebrail Acar’ın (33) şehit haberi Ereğli ilçesi Cahı Mahallesi'nde yaşayan ailesine yetkililer tarafından verildi. Haberin ardından şehidin evine Türk bayrakları asıldı. Evin önünde sağlık ekipleri de hazır bekledi. Şehit Acar’ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

ŞEHİDİN CENAZESİ YARIN CUMA NAMAZINA MÜTEAKİP KILINACAK

İki çocuk babası olduğu öğrenilen şehidin cenazesinin yarın Ulu Cami'de cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

VALİ VAHDETTİN ÖZKAN'DAN ŞEHİT AİLESİNE TAZİYE

Konya Valisi Vahdettin Özkan, "Şehadet mertebesine kavuşan Kahraman Hemşehrimiz İs.Uzman Çavuş Cebrail Acar'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabrıcemil niyaz ediyorum." ifadelerinde bulundu.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR