Gaziantep'te 61 sağlık personeli akşam saatlerinde

Gaziantep'teki bazı hastanelerde görev yapan 61 sağlık personeli, yedikleri akşam saatlerinde işyerinde zehirlendi. Hastaneye başvuran personelin durumuna ilişkin devam eden duyuru.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2024 17:45 GÜNCELLEME 05.07.2024 17:46 GÜNCEL
Gaziantep'te 61 sağlık personeli akşam saatlerinde

Gaziantep'te şikayetlere göre, bazı hastanelerde görev yapan ve akşam yemeğini hastanede yiyen toplam 61 sağlık personeli, mide bulantısı şikayetleri ile bulunan hastanelere başvurdu. Sağlık görevlileri, Ersin Arslan Mücahitler Hastanesi ve Yavuzeli Devlet Hastanesi'nde görevliydi. Zehirlenmesinin ardından Gaziantep İl Sağlık Müdürü Beytullah Şahin, "Hastalarımızın sağlığına yönelik genel olarak iyi. Hastalarımızın tedavisi sürüyor" dedi. 

Şahin, şöyle devam etti:

"Bugün akşam yemeğinde aynı anda hizmet alımı yapılmış yemekten yiyen 61 civarında kişinin besin zehirlenmesi hastanemize müracaat ettiğini biliyoruz. Hastanemizin acil servisinde müdahale edildi ...

Yemek Üretimi ve Satışı Bakanlığı'na bağlı Tarım Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü ekiplerinin numune alımlarını gerçekleştirip, incelemelerde bulunduğunu belirten "Yemeğin yediğimiz Tarım Müdürlüğü ekipleri Halk Sağlığı Müdürlüğü ekiplerine numune alımları gerçekleştiriyoruz. Ona göre ilgili faaliyetler de ayrıca yürütülmektedir" dedi .

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR