İzmir'deki elektrik akımı faciası soruşturması! Bakan Tunç son durumu paylaştı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir’de yağmur yağışı sırasında elektrik akımına kapılarak 2 kişinin hayatını kaybetmesi ile ilgili soruşturmada gözaltına alınan 27 şüpheliden 14’ünün tutuklandığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2024 02:20 GÜNCELLEME 19.07.2024 09:16 GÜNCEL
İzmir'deki elektrik akımı faciası soruşturması! Bakan Tunç son durumu paylaştı

Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İzmir'in Konak ilçesinde sağanak yağıştan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını hatırlattı.

İzmir'deki elektrik akımı faciasında yeni gelişme

İzmir'de 2 vatandaşın öldüğü olayda 29 kişi hakkında gözaltı kararı

"14 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI"

"Gözaltına alınan 27 şüpheli adliyeye sevk edilmiş, 14 şüpheli hakkında tutuklama kararı, 7 şüpheli hakkında ev hapsi, 6 şüpheli hakkında yurt dışına çıkış yasağı kararı verilmiştir. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir" ifadelerini kullanan Tunç, olayda hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

 

 

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR