Tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü!

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde Uğur Tarak (35), tartıştığı eşi Cansu Tarak'ı (35) bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından Uğur Tarak gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.07.2024 03:22 GÜNCELLEME 27.07.2024 09:51 GÜNCEL
Tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü!

Uzunköprü'nün Aşçıoğlu Mahallesi Hızır Caddesi’nde yaşayan Uğur Tarak ile eşi Cansu Tarak arasında henüz belirlemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında Uğur Tarak, eşini karnı ve kollarından bıçaklayarak ağır yaraladı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Uzunköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Cansu Tarak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tarak’ın cenazesi, otopsi için hastane morguna konuldu.

Uğur Tarak ise polis tarafından gözaltına alındı.

OLAY ÖNCESİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞIM YAPMIŞ

Uğur Tarak’ın olaydan kısa süre önce sosyal medya hesabından, "Bu hayat yolunda benim yoldaşımdın ele döndün, her derdimi paylaştığım sırdaşımdın ele döndün, ömrümü yesin yüreğiyle karşıma çıkan, gönlümü aşk ile yakan ateşimdin küle döndün, ne vefasız ile ne vicdansız ile ne merhametsiz ile işim olmaz” şeklinde paylaşım yaptığı kaydedildi.

Uğur Tarak’ın emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

TUTUKLANDI

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde tartıştığı eşi Cansu Tarak'ı bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Uğur Tarak, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe 'kasten öldürmek' suçundan tutuklandı.

 

 

KAYNAK : DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR