İstanbul'da metroda Suriyeli çocuğu darbeden şahıs gözaltına alındı

Metroda saç tokası satan Suriyeli bir çocuğa fiziksel şiddet uyguladığı için hakkında soruşturma açılan saldırganın gözaltına alındığı bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2024 16:42 GÜNCELLEME 29.08.2024 16:49 GÜNCEL
İstanbul'da metroda Suriyeli çocuğu darbeden şahıs gözaltına alındı

İstanbul’da Yenikapı-Hacıosman seferini yapan M2 metrosunda iki erkek, metroda çiçekli saç tacı satan Suriyeli bir çocuğa şiddet uyguladı.

Şiddet uygulayan fail erkekten birinin çocuğa fiziki şiddet uyguladığı anlar ise yolcular tarafından kaydedildi.

KÜÇÜK ÇOCUĞU DARBETTİ

Metroda şiddet uyguladığı anda görüntüsü çekilen erkeğin, çocuğa hem bağırdığı hem de eliyle tokatladığı görüldü. Dövülen çocuk ağlarken, yolculardan biri ise şiddet uygulayan erkeği engellemeye çalıştı.

Sosyal medyada paylaşılan saldırı anına ait görüntülere gelen tepkiler çığ gibi büyüdü.

GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, saldırgan şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şüpheli şahsın gözaltına alınmasına ilişkin sosyal medya hesabında paylaşım yaptı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR