İstanbul, İzmir ve 5 ilimizde alarm! Vatandaşlara son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor

Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü başta İstanbul olmak üzere İzmir, Manisa, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın için gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2024 01:05 GÜNCELLEME 05.09.2024 00:56 GÜNCEL
İstanbul, İzmir ve 5 ilimizde alarm! Vatandaşlara son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor

Son dakika hava durumu haberleri: Kavurucu sıcaklar yurdun büyük bir kesiminde etkisini kaybediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı yeni raporlara göre çok sayıda kentte gök gürültülü sağanak yağış alarmı verildi.

İSTANBUL'A KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, yarın sabah saatlerinde kuzey ilçeleri ve Boğaz başta olmak üzere İstanbul genelinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış öngörülüyor.

7 İLİMİZDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, İç Ege'de halen devam eden gök gürültülü sağanağın, ilerleyen iki saatlik periyotta Manisa il geneli ile İzmir'in iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması öngörülüyor.

MGM'den yapılan açıklamada, yarın sabah Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği belirtildi.

VATANDAŞLARA PEŞ PEŞE UYARI

Vatandaşlar, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları için uyarıldı.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR