Gazeteci Memduh Bayraktaroğlu'ndan skandal 'Narin' paylaşımı!

CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Memduh Bayraktaroğlu yeni bir skandala daha imza atarak Diyarbakır'da bugün cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümünü İmam hatip liseleri ve kuran kurslarına bağladı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2024 00:57 GÜNCELLEME 09.09.2024 04:14 GÜNCEL
Gazeteci Memduh Bayraktaroğlu'ndan skandal 'Narin' paylaşımı!

Diyarbakır'da 19 gündür aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın vefat haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturması kapsamında 23 kişi gözaltına alındı. Adalet Bakanı Tunç, bir Cumhuriyet Başsavcıvekili ile üç savcının daha soruşturma için görevlendirildiğini açıkladı.

Narin üzerinden kirli bir propaganda yapan gazeteci Memduh Bayraktaroğlu, sosyal medya hesabından skandal açıklamalar yaptı.

"İMAM HATİP LİSELERİ VE KURAN KURSLARI KAPATILMALI"

Bayraktaroğlu, "Narin’in Kuran kursundan çıktıktan sonra öldürülmesi ve bir torbaya konularak gölete atılması bir kez daha göstermiştir ki, İmam hatip liseleri ve kuran kursları kapatılmalı, bazı suçlarda idam cezası geri getirilmelidir." dedi.

Narin Güran cinayetinde korkunç gerçek! Kuran-ı Kerim de bulundu

Siyasilerden Narin tepkisi!

Cansız bedeni bulunan Narin’in bir projedeki görüntüleri ortaya çıktı

 

KAYNAK : Haber7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR