353 saniye hedef şaşırtma mı: Salim Güran'ın 5 kez aradığı isim konuştu

Narin'in katil zanlısı amcası Salim Güran'ın cinayet saatinde aradığı Mehmet Şerif Güran konuştu. Tutuklu amcanın 5 kez aradığı amca oğlu Güran, "Antalya'da tatildeydim. Pamuk tarlamda kurt olduğunu söyledi" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2024 09:39 GÜNCELLEME 12.09.2024 09:39 GÜNCEL
353 saniye hedef şaşırtma mı: Salim Güran'ın 5 kez aradığı isim konuştu

Amca Salim Güran'ın cinayet günü 5 kez aradığı Antalya'daki kuzeni Mehmet Ş. Güran, “Tarlamın kurtlandığını söyledi, fotoğraf attı. Sesinde panik hali yoktu” dedi. Amcanın hedef şaşırtmak için mi kuzeniyle irtibata geçtiği araştırılıyor.

Narin Güran'ın bir numaralı katil zanlısı amca Salim Güran'ın cinayet saatlerine yakın zamanda Antalya'daki bir telefonu aradığı; 1 saat 12 dakika içinde yapılan 5 aramada toplam 353 saniye konuştukları saptandı.

353 SANİYELİK GÖRÜŞMENİN UCUNDAKİ İSİM KONUŞTU

Telefondaki kişinin tatile giden amcasının oğlu Mehmet Şerif Güran olduğu ortaya çıktı. Sır görüşmeyi Akşam'a anlatan Mehmet Şerif Güran, şöyle konuştu:

"İlk aramayı saat 16:55'te yaptı. Köydeki pamuk tarlamın kurtlandığını söyledi. Tarladan fotoğraf atıp 'İlaçlama yapayım mı?' diye sordu. Sesi çok rahattı. Hiçbir titreme ya da tedirginlik hissetmedim. Farklı bir şey de söylemedi. Hatta tatilde olduğum için 'Tatil nasıl gidiyor' diye de takıldı."

Salim Güran'ın olay günü yolladığı fotoğrafları güvenlik güçlerine teslim ettiğini söyleyen Mehmet Şerif Güran, ceset bulunduktan sonra da köye döndüğünü belirtti.

FOTOĞRAFI VERDİM

Şerif Güran, "Böyle bir şey yapmasını beklemezdim desem onu korumuş gibi oluyor. Köydeki herkese bu tutum yüklendi. Gerçeği yargı ortaya çıkaracak" ifadesini kullandı.

Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı olan tutuklu amca Salim Güran, Bismil Kaymakamlığı tarafından açığa alındı.

Narin'in gözaltıa alınmayan tek abisi konuştu: Amcam babam gibidir

Narin cinayetin hesap günü! Bakanlardan ortak açıklama

'Narin' cinayetinde sıcak gelişme: Bir kişi serbest bırakıldı!

KAYNAK : AKŞAM GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR