Narin ismi Aksaray'da yaşatılacak

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen vahşi cinayetin kurbanı Narin Güran'ın ismi Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde bir parka verilerek yaşatılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2024 23:11 GÜNCELLEME 13.09.2024 00:09 GÜNCEL
Narin ismi Aksaray'da yaşatılacak

Narin Parkı Ortaköy Esentepe'de açılıyor. Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren küçük Narin 'in adını verdiği yeni parkın açılacağını sosyal medyada duyurdu. Üzücü olayın ardından atılan bu anlamlı adım, toplumdan büyük takdir topladı.

Belediye başkanının sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımı oldukça olumlu karşılandı ve vatandaşlar takdir dolu yorumlarla Başkan Koyuncu'ya teşekkürlerini iletti. Hikmet Hacı İbrahimgil isimli bir kullanıcı, "Allah razı olsun başkanım, sizden. O çocuğa kıyanlar Rabbim'in gazabına uğrasın. Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Koyuncu, duygusal bir dille paylaşımında, "Kalbimiz derin bir hüzünle dolu, ama aynı zamanda yavrumuz Narin Güran'ın adını sonsuza dek yaşatacak bir adımı atmanın verdiği onurla doluyuz" ifadelerine yer verdi. Açılacak parkın Narin'in masumiyetini, neşesini ve umudunu simgeleyeceğini belirtti. Parkın, her çocuğun gülümsemesiyle Narin'in saf ruhunu hatırlatacağını aktardı.

Belediye Başkanı, Narin'in yaşamını, herkes için bir yara olarak tanımlarken, onu anmanın, sevgi ve dayanışma dolu bir geleceği inşa etmek adına bir vesile olacağını vurguladı. Başkan, Esentepe Mahallesi'ndeki yenilenen parkın tüm çocuklar için güvenli, neşeli ve umut dolu bir alan olacağını vaat etti.

Narin Güran'ın anısının ışığının bu parkta her daim parlayacağını dile getirdi ve onun hiçbir zaman unutulmayacağını sözlerine ekledi.

Kimseye Anlatamayacağımız Şeyler Çoğalıyor

Amca Güran'ın 5 defa kimi aradığı belli oldu: Narin cinayetinde dedektif böcekler devrede

KAYNAK : Aksaraywebtv
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR