Bilal Erdoğan'dan Gazze çağrısı: Tüm toplantılarda İsrail zulmünü haykırmalıyız

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı N. Bilal Erdoğan, “Gazze’de tüm insanlık ölüyor. Gazze olayı ıskalanmaması gereken bir olay. Tüm toplantılarda İsrail zulmünü haykırmalıyız” diye konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.09.2024 15:02 GÜNCELLEME 13.09.2024 15:11 GÜNCEL
Bilal Erdoğan'dan Gazze çağrısı: Tüm toplantılarda İsrail zulmünü haykırmalıyız

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı N. Bilal Erdoğan, bugün Kazakistan’ın başkenti Astana’da sona eren 5. Göçebe Oyunları’nın kapanışında Haber7.com mikrofonuna dikkat çeken “Gazze” açıklaması yaptı.

ERDOĞAN”TÜRK BİRLİĞİ KONUSUNDA GÜZEL BİR YOL AÇILDI”

 Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı N. Bilal Erdoğan, yok olmaya yüz tutmuş geleneksel kültür, sanat ve spor dallarının ihyası için oluşturdukları Etnospor ve Göçebe Oyunları etkinliklerinin Türk devletleri arasında kaynaşmayı artırdığına da dikkat çekerek, “Bugün Türk Dil Birliği çalışmaları başladı. Bunun hepimizi sevindiriyor.

“ENGELLİ SPORCULARIMIZA VERDİĞİMİZ DESTEĞİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ”

Aynı zamanda YETEV Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı görevini de yürüten N. Bilal Erdoğan, Paralimpik Oyunları’nda Türk sporcularının elde ettiği başarılardan büyük bir memnuniyet duyduğunu da ifade ederek, “Devletimiz sporun her alanına destek verdi. Engelli kardeşlerimize de tam destek verdi. Bu desteğini karşılığını da Paris Paralimpik Oyunları’nda aldık.” diye konuştu.   

Kazakistan’da görkemli açılış: Tokayev, Osman Aşkın Bak ve Bilal Erdoğan'ı karşıladı!

Bilal Erdoğan, İsmail Balaban'a altın kemeri takdim etti

6. Etnospor Kültür Festivali başladı! 30 ülkeden dev katılım

KAYNAK : Haber7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR