Narin'in kaybolduğu gün kafa karıştıran paylaşım! 'Mesaj neden kaldırıldı?'

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın ölümüne dair sır perdesi hala aralanmamışken, 21 Ağustos günü sosyal medyadan yapılan bir paylaşım kafa karıştırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2024 16:57 GÜNCELLEME 14.09.2024 17:02 GÜNCEL
Narin'in kaybolduğu gün kafa karıştıran paylaşım! 'Mesaj neden kaldırıldı?'

21 Ağustos'ta Diyarbakır Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışması başlatılmış, 19. günde Narin'in cansız bedeni derede bir çuval içerisinde bulunmuştu.

NARİN'İ AMCASI MI ÖLDÜRDÜ?

Aracında Narin'in DNA'sının bulunması üzerine amca Salim Güran tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 şüpheliden Nevzat Bahtiyar (48) da ifadesinde amca Salim Güran'ın kendisinden, küçük çocuğun cansız bedenini 200 bin lira karşılığında dereye bırakmasını istediğini öne sürmüş ve tutuklanmıştı.

ANNESİ VE AĞABEYİ DE TUTUKLANDI

Önceki gün de Narin'in annesi ve ağabeyi dahil 8 kişi tutuklandı. Dün akşam da daha önce serbest bırakılanlardan bir şüpheli daha cezaevine gönderildi. Böylece soruşturma kapsamında tutuklanan kişi sayısı 11 oldu. Baba Arif Güran ise serbest bırakılanlar arasında yer aldı.

KAFA KARIŞTIRAN PALAŞIM

Şahısların ifadeleri arasında birçok çelişkinin bulunması, bir şüphelinin 2-3 ifadede farklı farklı süreci anlatması kafaları karıştırıyor. Narin'in neden öldürüldüğü halen çözülemezken, ekipler de savcılar da bu çelişkilerin üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Son olarak Narin'in kaybolduğu günle ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı.

NARİN SAAT KAÇTA KAYBOLDU?

Narin'i öldürme suçlamasıyla tutuklanan amca Salim Güran, küçük kızın kaybolduğunu akşam saat 20.00'de öğrendiğini söyledi. Ancak olay günü saat 16:39'da sosyal medyadan Narin'in kaybolduğu mesajının yayınlandığı ortaya çıktı.

Konuyu gündeme getiren Gazeteci Emrullah Erdinç "Daha hava bile kararmadan, başka günlerde arkadaşlarıyla oyun oynayıp akşam 8-9 gibi eve gelen Narin'in neden saat 16:39'da kaybolduğu düşünüldü? Bu paylaşımı kim yaptırdı? Daha sonra, Narin bulunmadan mesaj neden kaldırıldı? Narin Güran'ın amcası, babası, ailesi bu mesaja açıklık getiremiyor." dedi.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR