MÜMDER yönetiminde bayrak değişimi

Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği (MÜMDER) Olağanüstü Genel Kurulu, İstanbul Cağaloğlu Hüsamettin Yivlilik Geleneksel Türk Sanatları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleşti.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2024 03:09 GÜNCELLEME 16.09.2024 03:09 GÜNCEL
MÜMDER yönetiminde bayrak değişimi

Bugün gerçekleşen Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği (MÜMDER) Olağanüstü Genel Kurulu'nda, divan başkanlığına Veysel Ekmen, divan üyesi Şahin Avşar, katip üye Av. Hüseyin Şahin seçildi ve toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşması mevcut başkan Engin Genç tarafından yapıldı.

Ardından, yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetleme kurulu raporları sunularak oy birliği ile ibra edildi. Akabinde, tüzük maddeleri üzerinde yapılan değişiklikler görüşüldü ve kabul edildi.

2024-2026 dönemi için yeni yönetim kurulu seçimi, genel kurulun en önemli gündem maddelerinden biriydi. Yapılan seçimde, yeni başkan Mehmet Genç ve ekibi oy birliğiyle yeni yönetim kurulu olarak göreve seçildi. Mehmet Genç, konuşmasında MÜMDER’in temellerinin 1980’li yıllarda atıldığını ve 1994 yılında resmen kurulduğunu hatırlatarak, derneğin bugüne kadar yaptığı çalışmaları daha ileriye taşımak için çaba sarf edeceklerini belirtti. Yeni dönemde Marmara Üniversitesi yönetimi, öğrenim gören öğrenciler ve üniversiteden mezunlarla daha fazla etkileşim içinde olacaklarını söyleyen Genç, özellikle mevcut üyeler ve derneğe yeni katılacak mezunlar için eğitim, sosyal, kültürel ve burs programlarına ağırlık vereceklerini vurguladı.

Dilek ve temennilerin paylaşılmasının ardından, olağanüstü genel kurul toplantısı, eski yönetim kurulu üyelerine plaket takdimi ve MÜMDER üyelerinin katıldığı geleneksel aile fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Toplantıya katılan üyeler, birlik ve dayanışma mesajları vererek yeni yönetimin başarılı çalışmalarına destek olacaklarını belirtti.

MÜMDER 2024-2026 Dönemi Yönetim Kurulu

Asil Yönetim Kurulu:
1. Mehmet Genç (Başkan)
2. Şahin Avşar  
3. Adem Doğan  
4. Ufukhan Özer  
5. Abdullah Altunkes  
6. Yusuf Gürlek  
7.  Dr. Eymen Namazcı  
8. Erhan Çavga  
9. Salih Güzel  
10. Av. Ahmet Özcan  
11. Veysi Akay  
12. Esra Uzun  
13. Ezgi Kayacan Tok  
14. Av. Said Ceylan  
15. Yusuf Ziya Çataklı  
16. Hacı Altun  
17. Av. Mehmet Eren  
18. Prof. Dr. Ümit Terzi  
19. Hasan Hilmi Hakyemez  
20. Av. Saffet Öz  
21. Ferhat Öztürk
22. Hüseyin Seyda Ertuğrul  
23. Av. Hasan Hamdullah Kadıoğlu  
24. Sedat Kurt
25. Mehmet Tunç  

Yedek Yönetim Kurulu:
1. Süleyman Faruk Göncüoğlu  
2. Nazım Taşkın  
3. Mehmet Mete  
4. Ümit Doğan  
5. Av. Hüseyin Şahin  
6. Fatih Türkmen  
7. Av. Emir Avcı  
8. Hamdi Kocakaya  
9. Muhammed Avcı  
10. Ömer Faruk Güldeş  
11. Mahmut Akay  
12. Erhan Kaya  
13. Recep Bolat  
14. Sebahattin Kırtay  
15. Doğancan Gür  

Denetim Kurulu Asil:
1. Dr. Emrullah Şanlan  
2. Prof. Dr. Kemalettin Kuzucu  
3. Fatih Güldal  

Denetim Kurulu Yedek:
1. Yavuz Kul  
2. Erhan Sonkur  
3. Ömer Faruk Şafak

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR