Son Dakika... Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı: Listeye iki çizik!

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kırmızı kategoride aranan Sözde Amed Eyalet Sorumlusu Hebun Piro Amed (K) adlı Zırav Taş ve gri kategoride aranan Botan (K) adlı Fehmi Başkurt'un etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2024 07:58 GÜNCELLEME 17.09.2024 09:07 GÜNCEL
Son Dakika... Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı: Listeye iki çizik!

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kırmızı Kategoride aranan Sözde Amed Eyalet Sorumlusu Hebun Piro Amed adlı Zırav Taş ve Gri Kategoride aranan Botan adlı Fehmi Başkurt etkisiz hale getirildi." açıklamasında bulundu.

Bakan Yerlikaya, "Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Kutsal vatan toprağımızdan bu hainleri bir bir kazıyıp atacağız. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı asla kalmayacak. Milletimize Sözümüz Olsun" dedi.

GÜRZ-14 OPERASYONU

Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı ile TEM Daire Başkanlığı koordinesinde; Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu Lice ilçesi kırsalında “GÜRZ-14” operasyonu gerçekleştirildi.

Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Jandarma ATAK taarruz helikopterleri ile J-SİHA desteğinde Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando timlerimiz ve Güvenlik Korucularımızın katılımıyla yapılan temas araması faaliyeti esnasında çıkan çatışma sonucu; 1’i kırmızı, 1’i gri kategoride olan Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu 2 terörist silahlarıyla beraber etkisiz hale getirildi." dedi.

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI

Bakan Yerlikaya, şehitlerin kanının yerde kalmadığını duyurarak, "Teröristlerin; 3 güvenlik görevlisi ile 5 sivil vatandaşın şehit edildiği, 4 güvenlik görevlisinin yaralandığı toplam 6 eyleme katıldıkları belirlendi." açıklamasında bulundu.

KAYNAK : Haber7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR