Denetimden kaçarken polise çarptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde denetleme yapan polisin dur ihtarı üzerine yavaşlayan motosiklet sürücüsü Rahman Y., bir anda kaçmaya çalışırken, kendisini durdurmaya çalışan trafik polisi Yücel Kökçü'ye çarptı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2024 23:38 GÜNCELLEME 17.09.2024 23:38 GÜNCEL
Denetimden kaçarken polise çarptı

Olay, akşam saatlerinde Bağlık Mahallesi Kayalık Sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde ters yön uygulaması yapan trafik polisleri, ters yönden gelen Rahman Y. idaresindeki 67 AEL 804 plakalı motosikleti durdurdu.

Motosikletini kenara alacağını söyleyen sürücü Rahman Y., bir anda gaza basıp kaçmaya çalıştı. Sürücü Rahman Y. motosikletle kendisini durdurmak isteyen trafik polisi Yücel Kökçü'ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet devrilirken sürücüsü gözaltına alındı. Yaralanan polis memuru Yücel Kökçü ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis memuru Kökçü tedavi altına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR