Çekiçli cinayette sıcak gelişme: Sır perdesi aralandı!

Ankara'da arkadaşını çekiçle öldürüp eğlenirken yakalanan katil zanlısının cinayeti neden işlediği belli oldu. Komşusunun iddiasına göre Ü.U'nun (65) arkadaşı S.K. (48) tarafından emekli ikramiyesi için öldürüldüğü iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 10:15 GÜNCELLEME 25.09.2024 10:22 GÜNCEL
Çekiçli cinayette sıcak gelişme: Sır perdesi aralandı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşanan olay Türkiye'nin kanını dondurdu. Çekiçli cinayette sır perdesi aralandı. Ü.U'nun (65) arkadaşı S.K. (48) tarafından emekli ikramiyesi için öldürüldüğü iddia edildi.

'ÖLDÜREN KİŞİ EMEKLİ İKRAMİYESİNİ YENİ ALMIŞ'

Ü.U.'nun komşusu Ümmügülsüm Uçar (48) evden çıkan dumanları görünce 112'ye ihbarda bulunduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Her yeri duman kaplamıştı. Ardından apartman görevlisini aradım, yangının bu binada olduğunu söyledi. Binadan ayrıldıktan bir süre sonra tekrar geldim. Polisler ve ambulanslar vardı. İtfaiye ekipleri de yangını söndürmüştü. Bir kişi, arkadaşının başına sert cisimle vurmuş. Sonra da yangın çıkarmış. Olayı ilk fark eden ve haber veren ben oldum. Saldırgan kişiyi daha önce hiç görmedim, tanımıyorum. Öldürülen kişi emekli ikramiyesini yeni almış, arkadaşı da parası almak için bu olayı gerçekleştirdiği söyleniyor"

NE OLMUŞTU?

Yaşamkent Mahallesi 3112. Sokak'taki bir evde çıkan yangında Ü.U'nun cansız bedeni bulunmuştu.

Polis ekipleri yangının kasıtlı olarak çıkarıldığı değerlendirmesiyle derinleştirdiği incelemelerinde Ü.U.'nun başına sert bir cisimle darbe aldığı ve "düşmüş" gibi gösterilmeye çalıştığını belirlemişti.

Güvenlik kameralarından evden çıktığı tespit edilen S.K. eğlence mekanında yakalanmıştı.

S.K. ifadesinde cinayeti çekiçle işlediğini itiraf etmiş ve "Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim" demişti.

KAYNAK : DHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR