Cem Garipoğlu’nun mezarının ne zaman açılacağı belli oldu!

Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Avukat Dr. Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu’nun mezarının 3 Ekim günü saat 11.00’de açılacağını bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2024 21:40 GÜNCELLEME 27.09.2024 21:45 GÜNCEL
Cem Garipoğlu’nun mezarının ne zaman açılacağı belli oldu!

İstanbul Silivri'de 15 yıl önce Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver Karabulut cinayeti ile ilgili önceki gün önemli bir gelişme yaşanmıştı. Önceki gün Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına karar vermişti. Bu noktada Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na talimat yazısı gönderilmişti.

MEZAR 3 EKİM GÜNÜ AÇILACAK

Bu kararın ardından Cem Garipoğlu’nun mezarının ne zaman açılacağı merak ediliyordu. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, mezarın açılmasıyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından açıklama geçen Epözdemir, Cem Garipoğlu’nun mezarının 3 Ekim 2024 günü Perşembe günü saat 11.00”de açılacağını belirtti.

Son dakika: Mezardaki kişi Cem Garipoğlu mu? DNA için karar

AVUKAT EPÖZDEMİR'DEN AÇIKLAMA

Epözdemir sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı; “Onlarca gazeteci ve basın mensubu arkadaşımız arıyor ve soruyor. Lüzumu üzerine açıklama yapma zarureti hasıl oldu. Cem Garipoğlu'nun fethi kabir işlemi 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 11:00'da gerçekleştirilecektir. Gereği kamuoyunun bilgilerine sunulur”

Otopsi fotoğrafları ortaya çıktı! Cem Garipoğlu soruşturmasında yeni gelişme...

Karabulut'un ailesi mezarının açılmasını istemişti: Bakanlık'tan Cem Garipoğlu kararı

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR