Galatasaray maçına PKK paçavrası sokmaya çalışan PAOK’lu taraftar yakalandı

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın PAOK karşısında 3-1 galip geldiği maçta, terör örgütü PKK'nın paçavrasını sokmaya çalışan Yunan taraftar gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2024 13:18 GÜNCELLEME 28.09.2024 13:37 GÜNCEL
Galatasaray maçına PKK paçavrası sokmaya çalışan PAOK’lu taraftar yakalandı

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, ilk maçta Yunanistan ekibi PAOK'la karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılılar, mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ancak saha içinden çok Yunan taraftarlar ve PAOK'un hadsiz paylaşımları gündem oldu.

Onlara bir yenisi daha eklendi.

PKK PAÇAVRASINI STADA SOKMAYA ÇALIŞTI

Galatasaray'ın kazandığı maçta PAOK taraftarlarının bulunduğu misafir seyirci tribününe terör örgütü PKK'nın paçavrasını sokmaya çalışan ve paçavrayı tribünde açmayı hedefleyen Yunanistan uyruklu Kostantinos Tsımopoles (28) isimli PAOK taraftarı da İstanbul Emniyeti Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü Polisleri tarafından "Terör Örgütü Propagandası Yapmak" ve "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçlarından gözaltına alındı.

PAÇAVRA AYAKLAR ALTINDA

El çantasında da 1.21 gram Kokain maddesi bulunan ve üzerindeli tişörtte "Peaceful Hooligon" (Huzurlu Holigan) yazan Kostantinos Tsımopoles'in gözaltı fotoğrafı, üzerinde bulunan ve el konulan bölücü ve bebek katili terör örgütü PKK paçavrasının üzerine basılı halde, Türk Bayrağı'nın ve Emniyet Teşkilatı'nın logosunun önünde çekildi.

UYUŞTURUCU DA YAKALANDI

Üzerlerinde uyuşturucu madde bulunan iki PAOK taraftarı da statta gözaltına alındı. Toplamda gözaltına alınan PAOK taraftarının sayısının sekiz olduğu öğrenildi.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR