Avcılar D-100 Karayolunda TIR devrildi; yan yol trafiğe kapatıldı

Avcılar D-100 karayolu Edirne istikameti yan yolda şoförünün hakimiyetini kaybettiği TIR devrildi. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yan yol TIR'ın kaldırılmasının ardından normale döndü.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2024 12:09 GÜNCELLEME 28.09.2024 12:29 GÜNCEL
Avcılar D-100 Karayolunda TIR devrildi; yan yol trafiğe kapatıldı

Kaza, sabah saat 08.00 sıralarında Avcılar gişeler mevkii D-100 karayolu yan yolda meydana geldi. Edirne istikametine doğru seyir halinde olan ve şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 GYP 569 plakalı TIR devrildi.

Çevredekiler yardıma koştu. Şans eseri sürücü kazadan yara almadan kurtulmayı başardı. Kaza nedeniyle olay yerine polis ve karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kazanın yaşandığı yan yolu trafiğe kapattı. Devrilen TIR, vinç yardımıyla kaldırıldı. TIR’ın kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR