TOKİ'den kaçırılmayacak fırsat: 25 ilde 377 arsa satışı ne zaman, kaç TL'den başlıyor?

TOKİ Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere 25 ilde arsa satışına başlıyor. Satışa sunulacak arsalara ise vatandaşların ilgisi yoğun. Peki TOKİ arsa satışı ne zaman, kaç TL'den başlıyor? TOKİ hangi illerde arsa satışa sundu?

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2024 15:54 GÜNCELLEME 02.10.2024 15:54 GÜNCEL
TOKİ'den kaçırılmayacak fırsat: 25 ilde 377 arsa satışı ne zaman, kaç TL'den başlıyor?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ 25 ilde 377 arsayı satışa sunacağını açıkladı. Bu açıklamayı duyan vatandaşlar TOKİ'nin hangi illerde ve kaç liradan arsaları satacağını araştırmaya başladı.

Vatandaşlar TOKİ tarafından satılacak arsalara yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile sahip olabilecek. İşte TOKİ arsa satışının detayları...

2024 TOKİ ARSA SATIŞI NE ZAMAN, NASIL OLACAK?

TOKİ arsa satışını açık artırma usulü 2 ve 3 Ekim tarihleri arasında saat 10.30'da gerçekleştirecek.

Oturumlar Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında düzenlenecek.

Ek olarak arsalara www.emlakmuzayede.com.tr üzerinden de teklif verilebilecek.

2024 TOKİ ARSA SATIŞI İL LİSTESİ

TOKİ, Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Batman, Bitlis, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Van'da bulunan 377 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa sundu.

TOKİ ARSA SATIŞI ÖDEME PLANI NASIL?

Konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara alıcılar, yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ile sahip olabilecek.