Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı mı? DNA sonucu ne zaman belli olur?

Mezarı açılan Cem Garipoğlu'nun DNA sonuçları merak ediliyor. Peki Cem Garipoğlu'nun DNA sonucu ne zaman belli olur? Cem Garipoğlu'nun DNA sonucu ne zaman açıklanacak? Cem Garipoğlu'nun mezarı nerede? İşte merak edilenler...

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2024 12:40 GÜNCELLEME 03.10.2024 12:40 GÜNCEL
Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı mı? DNA sonucu ne zaman belli olur?

Cem Garipoğlu'nun DNA sonuçları, vatandaşlarda büyük bir merak uyandırdı. Münevver Karabulut'un 2009 tarihinde öldürülmesi ile ilgili devam eden davanın önemli bir parçası olacak olan bu sonuçlar, tekrardan kamuoyunun gündemindeki yerini aldı. Peki Cem Garipoğlu'nun DNA sonuçları ne zaman belli olacak? Uzmanlar ne diyor?

CEM GARİPOĞLU'NUN MEZARI AÇILDI MI, MEZARI NEREDE?

Cem Garipoğlu'nun mezarının İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan Karacaahmet Mezarlığı'nda olduğu iddia ediliyor.

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un 10 Ekim 2014 tarihinde Silivri 5 No'lu cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması yönündeki talebini kabul etti.

Başsavcılık bu kapsamda 'Fethi kabir' işlemlerinin başlatılması için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na talimat gönderdi.

GARİPOĞLU'NUN DNA SONUÇLARI BELLİ OLDU MU, NE ZAMAN BELLİ OLUR?

Cem Garipoğlu'nun DNA sonuçları ile ilgili henüz resmi bir açıklama yok fakat adli tıp uzmanları, DNA örneklerinin 24 saat içerisinde sonuçlanabileceğini belirtiyor.