2 kişi tutuklandı, 9 gün önce kaybolan Sevgi'den haber yok!

Kırıkkale'de 9 gün önce kaybolan 47 yaşındaki Sevgi Gülden Yalçıner'i arama çalışmaları devam ediyor. Cinayet şüphesi üzerine gözaltına alınan 8 zanlıdan 2'si tutuklanırken 4'ü savcılıkça, 2'si de hakimlikçe serbest bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2024 16:32 GÜNCELLEME 03.10.2024 16:32 GÜNCEL
2 kişi tutuklandı, 9 gün önce kaybolan Sevgi'den haber yok!

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesine bağlı Karaağıl köyünde 25 Eylül'de kaybolduğu değerlendirilen Sevgi Gülden Yalçıner'i arama çalışmaları köy çevresindeki dağlık alanlarda sürüyor.

Bölgedeki kayalıkların bulunduğu alanlarda arama yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, henüz bir ize rastlamadı.

Sevgi Gülden Yalçıner'in köyde 9 gün önce kaybolduğu gerekçesiyle jandarma, AFAD ve dalgıç ekiplerince bölgede ve Kızılırmak'ta arama çalışmaları başlatılmış, cinayet şüphesi üzerine gözaltına alınan 8 zanlıdan 2'si "kasten öldürme" suçundan tutuklanmış, 4'ü savcılıkça, 2'si de hakimlikçe serbest bırakılmıştı.

KAYNAK : AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR