Beyoğlu'nda genç kıza 'tecavüz girişimi'nde bulunan kişinin paylaşımı pes dedirtti!

1 Ekim Salı günü İstanbul Beyoğlu'nda yolda yürüyen genç bir kıza tecavüz girişiminde bulunan ve gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılan Semir Tarhan isimli kişinin sosyal medya paylaşımı 'pes' dedirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2024 16:25 GÜNCELLEME 04.10.2024 16:25 GÜNCEL
Beyoğlu'nda genç kıza 'tecavüz girişimi'nde bulunan kişinin paylaşımı pes dedirtti!

 HABER7

İstanbul Beyoğlu'nda meydana gelen olayda 1 Ekim günü gece saat 04.00 sıralarında iki kişi yolda yürüyen genç bir kıza tecavüz girişiminde bulundu. Genç kızın yardım çığlıkları üzerine çevredekiler yardıma koşarken, şüpheliler polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

'AHLAK' PAYLAŞIMI

Genç kızın şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakılan şüphelilerin kimliklerinin  Semir Tarhan ve Ömer Konu olduğu öğrenilirken, sabıka geçmişleriyle adeta 'suç makinası' olan şüphelilerden Semir Tarhan'ın sosyal medya paylaşımları dikkat çekti. Sokak ortasında genç kıza tecavüz etmeye çalışan Tarhan'ın geçtiğimiz ay yaptığı bir paylaşımda 'ahlaklı' olmaya vurgu yaptığı görüldü.

Tecavüz girişiminde bulunan Tarhan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Çocuklarımızı ibadetten önce ahlaklı olmayı öğretelim. Çünkü çocuklarımız, namaz kılan bir hırsız, oruç tutan bir sapık, hacca giden bir yalancı, kurban kesen bir tefeci, şahadet getiren bir terörist olabilir."

"HERKES ADAM OLAMAZ"

Tarhan'ın başka bir paylaşımında ise 'adam olmaktan' bahsettiği görüldü. Tarhan bu paylaşımında ise 'Herkes iş adamı olabilir ama adam olamaz' ifadelerini kullandı. 

SABIKA KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Tecavüz girişimine maruz kalan 25 yaşındaki İremşan A.'nın şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakılan şüphelilerin sabıka kayıtları da şaşırtmadı. İki şüphelinin de daha önce cinsel saldırı da dahil olmak üzere birçok olaydan sabıka kayıtları olduğu öğrenildi.

Şüphelilerin suç kayıtları şu şekilde;

  • Cinsel Saldırı
  • Mukavemet
  • Uyuşturucu madde kullanımı
  • Gasp
  • Kasten yaralama
  • Otodan hırsızlık
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR