Ayşenur ve İkbal'in katili Semih Çelik'in eski iş arkadaşından ilginç sözler!

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşi bir şekilde öldürdükten sonra intihar eden 19 yaşındaki Semih Çelik'in eski iş arkadaşı katili anlattı. Semih'in marjinal biri olduğunu belirten ismini vermek istemeyen genç, çarpıcı ifadeler kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2024 07:56 GÜNCELLEME 08.10.2024 08:50 GÜNCEL
Ayşenur ve İkbal'in katili Semih Çelik'in eski iş arkadaşından ilginç sözler!

Geçtiğimiz cuma günü 19 yaşındaki iki genç kız vahşi bir şekilde katledildi. Eyüpsultan'daki evinde Ayşenur Halil'i, Edirnekapı Surları'nda ise İkbal Uzuner'i feci şekilde öldüren Semih Çelik, Türkiye'yi derinden sarstı. 

KAFASINI SURLARDAN AŞAĞI ATTI 

İkbal'ı parçalara böldükten sonra kafasını surlardan atan katil, daha sonra surlardan atlayarak intihar etti. Katille ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. 

AKIL HASTALIĞI NEDENİYLE 5 KEZ TEDAVİ GÖRMÜŞ 

Mesleği kasaplık olan Semih Çelik'in akıl hastalığı nedeniyle bu yıl içerisinde 5 kez hastanede tedavi gördüğü, hakkında 2 kez kayıp ihbarı verildiği, 1 kez intihara teşebbüs ettiğine dair kayıt olduğu belirlenmişti. 

Katilin katlettiği İkbal Uzuner'in babasının ifadesi ortaya çıkmış, cani Semih Çelik'in babası da olay günü ve öncesinde yaşananları tek tek anlatmıştı. Ayrıca katil Çelik’in bir mesajlaşma uygulamasında "incel" olarak isimlendirilen kişilerle iletişimde olduğu belirlenmişti. Bunun üzerine polis "incel" gruplarının yanı sıra cinsel, şiddet ya da ırkçılık içerikli paylaşım yapan kişi ve siteleri gözlem altına aldı.

ESKİ İŞ ARKADAŞI KATİL SEMİH ÇELİK'İ ANLATTI 

Ayşenur Halil (19) ve İkbal Uzuner’i (19) vahşice katledip intihar eden Semih Çelik’in (19) kasap olarak çalıştığı firmaya ulaşıldı. Firmanın üç ay kadar önce isim değişikliğine gittiği öğrenilirken, caninin eski çalışma arkadaşı Milliyet’e konuştu.

İsmini vermek istemeyen eski çalışma arkadaşı, "Semih iki sene önce yaklaşık beş ay kadar çalıştı. Sosyal, biraz marjinal bir çocuktu. Çok konuşmazdı ama içine kapanık değildi. Elektrikli bisikletle işe gidip geliyordu. Saygısız değildi. Kasabın arka tarafında çalışıyordu çırak olarak, etleri hazırlıyordu. İşini iyi yapıyordu. Benim gözlemlediğim kadar psikopat bir ruh hali yoktu. Psikolojik tedavi gördüğünü sonradan öğrendim." ifadelerini kullandı. 

İKBAL'İN BABASININ İFADESİ 

Öte yandan İkbal Uzuner'in babası Hasan Uzuner ifadesinde kızının Semih Çelik ile lisede tanıştığını söyledi. Uzuner, "Kızım liseyi Fatih'te okudu. Semih Çelik'le okulda tanışmışlar. Kızım iki kez evden kaçtı, birinde Semih Çelik'in evinde bulduk. İkinci kaçışında Fatih'te Edirnekapı Otobüs duraklarında otururken polisler buldu getirdi. Lise 3'üncü sınıfın ilk yarısında Semih kızımı rahatsız etmeye başladı. Uzun bir süre bu devam edince kızımın okulunu değiştirdim. Kızım bir süre Semih'le arkadaşlık etti ancak yaşadığı rahatsızlık sebebiyle psikolojisi bozuldu. Onu psikoloğa gönderdim. Kızım benden kedi istedi, kedi aldım. Kediyle ilgilenirken psikolojisi düzeldi. Son 1 buçuk yıldır gayet iyiydi, psikolojisi düzelmişti. Bizimle ilişkisi iyiydi." dedi.

KAYNAK : Milliyet
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR