Avcılar'da bir binanın bodrumunda çuval içerisinde bulundu! Gözaltılar var

İstanbul Avcılar'da bir binanın bodrum katında bulunan çuvalın içerisinde tek atımlık iki lav silahı bulundu. Polis ekiplerini harekete geçiren olaya ilişkin 2 kişi gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2024 10:25 GÜNCELLEME 10.10.2024 11:15 GÜNCEL
Avcılar'da bir binanın bodrumunda çuval içerisinde bulundu! Gözaltılar var

Avcılar'da akşam saatlerinde bina sakinlerinin fark ettiği olay, polis ekiplerini harekete geçirdi... 

Denizköşkler Mahallesi'nde Hasan Çelebi Sokak'ta dün akşam saatlerinde bir binanın bodrum katında temizlik yapılması için 2 kişi kullanılmayan malzemeleri dışarı çıkardı.

ÇUVAL İÇERİSİNDE İKİ LAV SİLAHI

Bodrumdan çıkarılan 2 çuval ise yakındaki bir dükkana götürülerek içinde ne olduğuna bakıldı. Çuval açıldığında içindekinin 'Hafif tanksavar silahı' olarak bilinen 66 milimetrelik tek kullanımlık iki lav silahı olduğu görüldü.

Bunun üzerine polise bilgi verildi. İhbar üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği ekipleri olay yerine geldi.

Ekipler, taşınabilir law silahlarına el koydu.

POLİS EKİPLERİ KAPSAMLI ÇALIŞMA YAPTI

Olay yeri inceleme ekipleri de zırhlı araçla gelerek iş yeri ve lav silahlarının bulunduğu yerde kapsamlı çalışma yaptı. Olayla ilgili birkaç kişinin ifadesine başvurulurken, bir şüpheli de gözaltına alındı.

KAYNAK : DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR