Bakırköy'de hastanede bir adam karısını öldürdükten sonra intihar etti

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bahçesinde bir adam, karısını öldürdükten sonra intihar etti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2024 17:05 GÜNCELLEME 10.10.2024 17:05 GÜNCEL
Bakırköy'de hastanede bir adam karısını öldürdükten sonra intihar etti

Olay, öğlen saatlerinde Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Berivan Önala (37) ile eşi Erhan Önala muayene randevusu için hastaneye geldi. Berivan ve Erhan Önala hastane bahçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Bir süre sonra Erhan Önala yanında bulunan silahıyla eşi Berivan Önala'ya iki el ateş ettikten sonra aynı silahla intihar etti. Silah seslerini duyan vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Hastaneden gelen sağlık çalışanları yapmış olduğu ilk müdahalede Berivan ve Erhan Önala'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenazeler inceleneme üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

KAYNAK : İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR