Canlı yayında burnu kanamıştı! Cem Öğretir, durumunu açıkladı

Canlı yayında bir anda burnu kanayan ancak durumu fark edemeyen atv Ana Haber Spikeri Cem Öğretir, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2024 21:23 GÜNCELLEME 11.10.2024 21:35 GÜNCEL
Canlı yayında burnu kanamıştı! Cem Öğretir, durumunu açıkladı

Uzun yıllardır ATV Ana Haber sunuculuğunu üstlenen Cem Öğretir canlı yayında sevenlerini korkuttu.

Esra Erol’un programına bağlanan Cem Öğretir, ATV Ana Haber bülteni sırasında canlı yayında burnu kanamaya başladı. Durumu fark etmeyen Öğretir, Esra Erol’un uyarısıyla yayından alındı.

BİLGİ VERDİ

Sağlık durumu merak edilen Cem Öğretir, dün akşam Atv Ana Haber'e evinden canlı olarak bağlandı ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Canlı yayında ilginç anlar! Cem Öğretir'in burnu kanadı

"TETKİMLERİM YAPILACAK"

Öğretir sağlık durumu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

Haberin içeriği o kadar da vahim değil. Tam benim sunumun bitmişti ki bir sıcaklık hissettim burnumdan aşağıya doğru. Açıkçası ben bunu burun akması olarak nitelendirdim. Kan olduğunun farkına sonradan vardım. Kanama devam edince yayını devam etmek zorunda kaldım. Ben gayet iyiyim. Elbette bir tansiyon olma ihtimali var. Tetkiklerim yapılacak. Şu anda gayet iyiyim.

EŞİ DE BİLGİ VERMİŞTİ

Cem Öğretir'in eşi Seda Öğretir de eşinin sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre burun kanamasının sebebi; burun damarlarıyla ilgili bir hassasiyet ya da ani bir tansiyon yükselmesine bağlı atak.

Seda öğretir, "Gece boyunca inatçı burun kanaması hiç durmadı. Çok büyük bir tampon kullanıldı. Sabah kanaması durmuştu, tansiyonu çok iyiydi. Sonuçlar takip edilecek ve tansiyonla ilgili bir sorun tespit edilirse bundan sonrası için bir kardiyologla yola devam edip gerek görülürse tansiyon ilacı kullanacak. 25 yıldır Cem'i tanıyorum ilk kez burnunun kanadığını görüyorum. Zaten Cem de canlı yayında da burnunun aktığını sanmış. Merak eden herkese çok teşekkür ederim…" dedi.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR