Reha Muhtar'ın sağlık durumunda yeni gelişme: Taburcu olacak

Geçtiğimiz ağustos ayında evinde düşerek beyin kanaması geçiren ve hastanede tedavi altına alınan Reha Muhtar'ın taburcu olacağı duyuruldu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 21:36 GÜNCELLEME 15.10.2024 00:04 GÜNCEL
Reha Muhtar'ın sağlık durumunda yeni gelişme: Taburcu olacak

Evinde düşüp yaralanan ve 20 Ağustos'ta kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınarak iki kez entübe edilen haber spikeri Reha Muhtar'ın taburcu edileceği duyuruldu.

"BU HAFTA TABURCU OLACAK"

Uğur Dündar, meslektaşı Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklamada bulundu.

Dündar, sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı: "Her pazar olduğu gibi dün, sevgili arkadaşım Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret ettim. Sağlığına tamamen kavuşmuş görmenin sevincini yaşadım. Bu hafta taburcu olacak. Sevenlerine ve şifa dileklerini eksik etmeyenlere duyurulur."

Reha Muhtar ile ilgili yeni gelişme! Felç kalma riski...

Reha Muhtar'ın sağlık durumunda yeni gelişme!

Reha Muhtar'ın son durumu nasıl? Nilüfer açıkladı

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR