Müstehcenlik suçundan tutuklanmıştı! Jahrein hakkında yeni gelişme

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından müstehcenlik suçundan gözaltına alınan ve tutuklanan sosyal medya fenomeni Jahrein adıyla bilinen Ahmet Sonuç tahliye edildiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 22:34 GÜNCELLEME 15.10.2024 00:22 GÜNCEL
Müstehcenlik suçundan tutuklanmıştı! Jahrein hakkında yeni gelişme

Jahrein ismi ile bilinen Ahmet Sonuç sosyal medya hesabından tahliye olduğunu duyurdu. Jahrein, geçtiğimiz ay Antalya'da müstehcenlik suçu nedeniyle tutuklanmıştı.

Jahrein tahliye haberini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Paylaşımda, Jahrein'in çocuğuyla birlikte bir karesi yer aldı.

Jahrein, 13 Eylül'den bu yana cezaevindeydi.

TAHLİYE OLDUĞUNU DUYURDU

Antalya Emniyet Müdürlüğü Jahrein rumuzlu kullanıcı Ahmet Sonuç hakkında ‘müstehcenlik’ suçlaması ile soruşturma başlatmış ve Sonuç çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Antalya L Tipi Cezaevine gönderilmişti.

Muhalif Jahrein'den mide bulandıran skandal! Gencin annesine AK Partili diye küfür etti...

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR