Havalimanı'nda klozete bebek bırakan kişi tutuklandı!

Antalya Havalimanı'nda klozete yeni doğan bebeği bıraktığı gerekçesiyle gözaltına alınan Rus kadın tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2024 18:58 GÜNCELLEME 16.10.2024 19:00 GÜNCEL
Havalimanı'nda klozete bebek bırakan kişi tutuklandı!

Antalya Havalimanı'nda 13 Ekim Pazar günü akşam saatlerinde bir engelli tuvaletinde temizlik görevlisi tarafından klozet içinde yeni doğmuş bebek bulunmasına ilişkin gözaltına alınan ve hastanede tedavi altında olan Rusya vatandaşı E.B. (28) taburcu edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Rus kadın tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

Antalya Havalimanı polisine, 13 Ekim Pazar günü akşam saatlerinde temizlik görevlisi tarafından engelli tuvaletinde klozet içinde yeni doğmuş bebek bulunduğuna yönelik ihbar yapılmış, bebeğin Rus uyruklu E.B. tarafından terk edildiği tespit edilmişti.

Ekipler E.B. ve yanında bulunan kadını Moskova'ya gitmek üzereyken gözaltına almış, bebeğin annesi olduğu iddia edilen kadın hastanede tedavi altına alınmış, diğer kadın ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

KAYNAK : AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR