Denizolgun'dan sert mesaj! 'Gaspçı olarak cemaat liderliği olmaz'

Süleymancılar cemaatinin kurucusu Hilmi Tunahan'ın torunu, Fatih Süleyman Denizolgun, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Denizolgun, "Amcamın katlinden veballi olarak, gaspçı olarak cemaat liderliği olmaz" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 00:13 GÜNCELLEME 17.10.2024 00:15 GÜNCEL
Denizolgun'dan sert mesaj! 'Gaspçı olarak cemaat liderliği olmaz'

Süleymancılar cemaatinin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu, eski AK Parti İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, Süleymancılarla ilgili paylaşımlarına devam ediyor.

DENİZOLGUN'DAN SERT TEPKİ

Denizolgun son olarak, x platformundaki 'Süleyman Haber' rumuzlu hesapla ilgili yorumda bulundu. Denizolgun, "Size veya kimseye onun adına konuşmak düşmez. Cemaat liderliği böyle olur. Amcamın katlinden veballi olarak, gaspçı olarak cemaat liderliği olmaz" ifadelerini kullandı.

Denizolgun'un açıklamalarının tamamı şu şekilde;

Süleymanlı Haber Bey, objektif olun.

Aydınlık, Odatv yazıyor bir kulp buluyorsunuz.

Haber7, Süperhaber, Yeniakit, Yenişafak yazıyor, bu sefer görmezden geliyor, sanki sadece sol eğilimli medya yazıyor gibi davranıyorsunuz...

BBC uluslarası haber medyası yazıyor, cemaatimizin merkezinden yine çıt yok...

Bu sefer sağ cenahtan birçok kişi ele alıyor, daha önce de sağ cenahtan birçok kişi ele almıştı, lütfen hatırlayın...Yine niyet okuması yapıyorsunuz. Bu kadar tezat, size de zarar verir. 

"GASPÇI OLARAK CEMAAT LİDERLİĞİ OLMAZ"

Varsa; verebilecekleri bir cevap, Ali Erhan çıksın basın karşısına konuşsun. Size veya kimseye onun adına konuşmak düşmez. Cemaat liderliği böyle olur. Amcamın katlinden veballi olarak, gaspçı olarak cemaat liderliği olmaz.

Cemaatimizin merkezi zaten sizi kabul etmiyor, inkar ediyor sizi, siz onların gözünde yok hükmündesiniz, hiçbir sosyal medya hesabı da merkezi yönetim tarafından kullanılmıyor, hiçbir basın yayın organları da yok.

CHP'liler bile, Chp tabanı bile, cemaat merkezi yönetimiyle Beykoz belediyesinin kermes açılışını eleştirdi. Ali erhanın basiretsizliği, feraset eksikliği işte bu, çünkü beytülmali Kurişiiler yiyor, haram yiyor, bundan dolayı da doğruyla yanlışı, kısaca her şeyi karıştırıyor...

Ellerini attıkları her konu başarısız...

Ruşen Çakır Bey kaç defa açıkladı. Sizin cemaat merkezini temsil etmediğinizi defalarca açıkladı, başka konuları da açıkladı. Hakikaten, merkez yönetim bu kadar suskun kaldıkça, yanında kimsesi kalmadı, aynı Ruşen Beyin öngördüğü gibi...

Bu zamanda, bu kadar suskunluk; yer altı mafyalarında dahi olmaz...
Çünkü onların bile bir raconu var.

Öte taraftan; cemaatimizin merkezi yönetimini savunan tek bir gazeteci yok, lütfen tutarsız olmayın. Tüm dünya basın ve yayın organları da aleyhe yazsa; siz yine niyet okuması yapmaya çalışırsınız. Bence bırakın bu işleri, cemaat merkezinin gerçekten umrunda hiç değilsiniz...

Söylenecek daha çok konu var, ama eminim siz anladınız.

Saygı ve Selamlarımla

Almanya'da Süleymancılara 'devlet destekli' devasa merkez

Süleymancılardan çarpıcı itiraflar: FETÖ cemaati ele geçirdi

Alihan Kuriş'i destekleyen siyasetçilere dikkat! Fatih Süleyman Denizolgun açıkladı

Süleymancıları deşifre eden çağrı! Görmez'e itiraf ettiğin gibi...

Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR