ÖNDER Gençlik yeni döneme hazır

Gençleri geleceğe hazırlamak üzere çalışmalar yapan ÖNDER Gençlik, yeni öğretim yılındaki projelerini tanıtacak. ÖNDER Gençlik 2024-2025 Açılış Programında hem yıl içindeki çalışmalar hem de 7 ayrı projenin tanıtımı yapılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2024 12:38 GÜNCELLEME 18.10.2024 12:38 GÜNCEL
ÖNDER Gençlik yeni döneme hazır

ÖNDER Gençlik bünyesinde ortaokuldan üniversiteye kadar her aşamadaki gençlerle yürütülen 7 özel proje ve gençlik çalışmalarının yeni dönem açılışı yapılacak. 2024-2025 Açılış Programı’na projeler bünyesinde eğitim gören bin civarında genç katılacak. 

Eğitim, gençlik ve gönüllülük alanında çalışmalar yapan ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, çalışmalarının büyük çoğunluğunu gençlere yönelik olarak gerçekleştiriyor. Bu çerçevede geniş katılımlı programların yanı sıra küçük gruplara özel uzmanlık ve kişisel gelişim programları da düzenliyor. 

GENÇLİR BİR ARADA

Bu çerçevede 2024-2025 akademik yılı içinde ÖNDER Gençlik bünyesindeki çeşitli projeler ve birimlerin toplu açılış programı düzenlenecek. Gençlerin birbirlerinden haberdar olmalarını, projeler hakkında bilgi edinmelerini ve katıldıkları topluluğa daha geniş bir perspektiften bakabilmelerini sağlamak amacıyla yapılan açılışta, konuşmalar ve sunumlarla ÖNDER Gençlik ve çalışmaları tanıtılacak. Ayrıca öğrenciler, programın ardından ekiplerle tanışarak projeler hakkında daha detaylı bilgi alacak. ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan’ın selamlama konuşması, Gençlik Başkanı Erkam Salih Büyükdinç’in yıl içinde yapılacak çalışmalara dair sunumuyla devam eden program, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erecek. 

7 PROJENİN TANITIMI

ÖNDER Gençlik bünyesinde lise ve üniversite öğrencilerine yönelik devam eden 7 ayrı proje bulunuyor. Türkiye’nin Önderleri, eğitim ve kişisel gelişim programı olarak lise öğrencilerine yönelik uygulanıyor. Kılavuz Gemisi, üniversite öğrencilerine yönelik kariyer programı olarak sürdürülüyor. Hukuk öğrencilerine için Hukuk Genç, teknoloji ile ilgilenen öğrenciler için de Tekno Genç projeleri devam ediyor. Finans Genç ile İslami finans alanında üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan gençlere eğitim veriliyor. Mars ise girişimcilik üzerine lise öğrencileri için eğitimlerine devam ediyor. Şampiyonlar Turnede projesinde de YKS’de derece yapan gençler, imam hatipli kardeşleriyle buluşarak motivasyon programları düzenliyor. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR