Trabzon'da indirim izdihamı yaşandı: Vatandaşlar zor anlar yaşadı

Trabzon'da İstanbul Home Festival ve bir zincir AVM'nin ortaklaşa düzenlediği ev ürünleri fuarında başlatılan indirim kampanyası, izdihama neden oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2024 12:53 GÜNCELLEME 19.10.2024 13:03 GÜNCEL
Trabzon'da indirim izdihamı yaşandı: Vatandaşlar zor anlar yaşadı

Bu kez indirim izdihamı yaşanan il Trabzon oldu. Trabzon'un Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi'nde İstanbul Home Festival ve Uygun AVM'nin ortaklaşa düzenlediği ev ürünleri fuarında, halı başta olmak üzere pek çok ev ürünlerinin 18-21 Ekim tarihleri arasında indirimli satışa sunulacağı duyuruldu.

VATANDAŞLAR ZOR ANLAR YAŞADI

Başlatılan indirim kampanyası büyük ilgi gördü. 10 bin çeşit ev ürününde yapılan indirimler, vatandaşları sabahın erken saatlerinden itibaren fuar alanına çekti. Fuar alanına akın eden vatandaşlar, özellikle mutfak, ev ve dekoratif ürünlerdeki indirimlerden yararlanmak için birbirleriyle yarıştı. Kalabalığın yoğunlaştığı fuarda, stant ve kasalar önünde uzun kuyruklar oluştu. Bazı vatandaşlar da yaşanan yoğunluk nedeniyle zor anlar yaşadı.

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR