FETÖ'yü karıştıran itiraflar! Elebaşı Gülen'den 'şoke edici' çıkış: Sinirli bir şekilde...

FETÖ lideri Fethullah Gülen'in yaşadığı sağlık sıkıntılarından dolayı örgütü yönetememesi ve örgüt üst yönetiminin kararlarda etkili olması dolayısıyla örgütte güç savaşı devam ediyor. Son itiraflar terör örgütünü daha da karıştıracak.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2024 14:44 GÜNCELLEME 19.10.2024 16:06 GÜNCEL
FETÖ'yü karıştıran itiraflar! Elebaşı Gülen'den 'şoke edici' çıkış: Sinirli bir şekilde...

Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'in video paylaşımlardaki itiraflar, örgütün gerçek niyetini ve örgüt içinde yaşanan güç savaşlarını kanıtlar nitelikte.

Ebuseleme Gülen “Delice Muhabbet” adlı Youtube kanalından yayınladığı son videosundaki açıklamaları Gülen ve üst yönetiminin para için insanların dini duygularını sömürdüğünü, örgüte üye olan müritlerin geleceklerinin düşünülmediğini bir kez daha ortaya koydu.



Örgütü karıştıran bu video ile Ebuseleme Gülen, en yakınındakilere karşı eleştirilerine devam ediyor. Ayrıca, amca elebaşı Fethullah  Gülen'in 15 Temmuz başarısız darbe girişimi sonrasında hapse atılanlarla ilgili söylediği “şok edici” sözleri de yine son videosunda paylaştı.

'BEN ÇOK YATTIM BİRAZ DA ONLAR YATSIN'

Ebuseleme Gülen videosunda, 15 Temmuz’dan 2 sene sonra örgüt elebaşı Fethullah Gülen'e yaptıkları bir bayram ziyaretinde Gülen'e “Hocam, Türkiye’de sizi seven insanlar hapislerde, yine buruk bir bayram yaşıyoruz” denildiğini, bunun üzerine Fethullah Gülen'in sinirli bir yüz ifadesi ile “Zamanında ben çok yattım, biraz da onlar yatsın” dediğini ifade etti.



Ebuseleme Gülen'in bu video paylaşımı ile örgüte katılanların duygularını kendi çıkarları doğrultusunda sömürdüğü bir kez daha vurgulandı. Gülen “Hocaefendi” dedikleri, iş ve aile hayatlarını riske attıkları, sözlerine sonuna kadar inandıkları, uğruna hapis yattıkları kişinin acımasızlığını videoda anlattıkları ile ortaya çıkardı.

“Time to Help eV” Mal Varlıkları Donduruldu

FETÖ’nün Almanya’da faaliyet gösteren “Time to Help eV” isimli sözde yardım kuruluşunun mal varlıklarının dondurulmasına ilişkin karar 31 Ağustos 2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlandı.

FETÖ’ye büyük bir ekonomik darbeye neden olan bu karar ile örgüt finansal bir boşluğa düşmüştü. “Yardım” adı altında topladıkları paraların kesilmesinden endişe duyan FETÖ, “Time to Help eV”nin varlıklarının dondurulması kararını örgüt üyelerinden sır gibi saklanıyor. Finans kaynaklarındaki zayıflama nedeni ile örgüt büyük bir çıkmaza girdi.

KAYNAK : Haber7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR