FETÖ'de yeni kavga: Fetullah Gülen'in ölümünü gizlediler mi?

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen firar ettiği ABD’de öldü. Terörist elebaşının yeğeni Kemal Gülen, Fetullah Gülen’in ölüm tarihinin farklı olduğunu söyledi. Yeğen Gülen'e dair farklı bir hesaptan ise başka ifadeler kullanıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2024 14:27 GÜNCELLEME 21.10.2024 15:08 GÜNCEL
FETÖ'de yeni kavga: Fetullah Gülen'in ölümünü gizlediler mi?
  • HABER7

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in ölümü örgütü çatırdattı. Gülen’i Pensilvanya’daki konuttan kaçırarak farklı noktaya götüren örgüt içerisindeki ekip, Fetullah’ın 20 Ekim’de öldüğünü duyurdu. Gülen’in nerede ve nasıl öldüğü, nereye defnedileceğine dair hiçbir detay paylaşılmadı.

Fetullah Gülen’in öldüğü güne ilişkin örgütten çatlak sesler yükseldi.

GİZLEMİŞLER

Elebaşının yeğeni ve eski Samanyolu TV spikeri Kemal Gülen, amcasının 20 Ekim’de değil, 18 Ekim Cuma günü öldüğünü öne sürdü.

Sosyal medya hesabından yaptığı 3 gün önceki paylaşımını yeniden gündeme taşıyan Kemal Gülen, Fetullah Gülen’in ölümünün günlerce gizlendiğini ifade etti. Kemal Gülen, “Bu işin arkasındaki akıl kim?” diyerek örgüt içerisindeki derin kliklere işaret etti.

Terörist elebaşına ‘hocaefendi’ diyen Kemal Gülen, bugün yaptığı paylaşımda “Sizlere Fethullah Gülen Hocaefendi’nin vefatını 3 gün önceden duyurmuştum. Ancak hazırladıkları yapay zeka videolarıyla beni yalanladılar. Bekletmenin kime ne faydası oldu? Bu işin arkasındaki akıl kim?” dedi.

3 GÜN ÖNCE DUYURMUŞ: 'KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ'

Kemal Gülen, 18 Ekim’de yaptığı paylaşımda ise “Fethullah Gülen Hocaefendi, uzun süredir mustarip olduğu kalp rahatsızlığına yenik düşerek dar-ı bekaya irtihal etmiştir. Bu büyük kaybın verdiği acıyla taziyeleri kabul edemeyecek kadar derin bir hüzün içindeyim.” demişti.

HANGİ HESAP SAHTE?

Kemal Gülen'in paylaşımının gerçek dışı olduğunu savunan FETÖ'cü diğer hesapların, Kemal Gülen adına açılan sahte sosyal medya hesabı üzerinden "yalanlama" açıklaması yaptığı kaydedildi. Kemal Gülen, kendi adına açılan sahte hesap konusunda terör örgütü üyelerini ve sempatizanlarını son paylaşımında ikaz etti.

"kgulen2024" isimli hesapta Fetullah Gülen'in öldüğüne dair iddialar video görüntüsüyle yalanlanmıştı.

Aynı isim üzerine iki farklı hesap üzerinden farklı yorumların yapılması tuhaf karşılanıyor.

KAYNAK : Haber7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR