İstanbul'da bir kritik seçim daha! İstanbul 2 Nolu Barosu avukatları kararını verdi

İstanbul 2 Nolu Barosu’nun başkanlık seçimi sonuçlandı. Mevcut başkan Av. Yasin Şamlı üçüncü kez başkanlığa seçildi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2024 17:11 GÜNCELLEME 21.10.2024 17:22 GÜNCEL
İstanbul'da bir kritik seçim daha! İstanbul 2 Nolu Barosu avukatları kararını verdi

İstanbul 2 Nolu Barosu’nda gerçekleşen seçimli 3. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Seçim yarışı, mevcut başkan Av. Yasin Şamlı ile İdeal Hukuk Hareketi’nin adayı Av. Ahmet Yılmaz arasında geçti.

Mevcut başkan Yasin Şamlı 1.215 oyla galip geldi. Diğer adaylardan Ahmet Yılmaz 780, Murat Güneş 30 avukatın oyunu aldı.

Yasin Şamlı üçüncü kez göreve geldi.

AYRIM YAPMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Av. Yasin Şamlı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, meslektaşlarına ve destekçilerine teşekkür etti. Şamlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Makamların en yücesi, Allah’a kulluk makamıdır. Bugün Baromuzun Başkan ve kurullarının seçimleri yapıldı. Meslektaşlarımız başkanlık görevini yeniden tarafımıza tevcih ettiler. Baromuz için gece gündüz demeden çalışan ekibimize, bizleri destekleyen meslektaşlarımız başta olmak üzere oy kullanan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mesleğimizin gelişimine ve hiçbir ayrım yapmadan meslektaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz.”

 

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR