15 Temmuz şehidinin babası: "O sahtekarın tekiydi"

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) önünde şehit olan Murat Kocatürk'ün babası Bayram Kocatürk, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüne ilişkin, "O sahtekarın tekiydi." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2024 21:28 GÜNCELLEME 21.10.2024 21:28 GÜNCEL
15 Temmuz şehidinin babası: "O sahtekarın tekiydi"

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili AA muhabirine konuşan Kocatürk, "Vallahi çok üzüldüm. Daha da uzun yaşasaydı, acılar içinde kıvransaydı daha sevinirdim. Ben Müslüman olduğuna inanmıyorum. Çünkü onları çok izledim. Böyle anlatıyor, anlatıyor, ondan sonra bir ağlama sonra gözlerinden bir tek damla daha düşmüyordu, çıkmıyordu ve o saf insanlar da böyle izliyordu." diye konuştu.

"O SAHTEKARIN TEKİYDİ"

Kocatürk, "O sahtekarın tekiydi ve sonuçta da devletimizi, vatanımızı düşmanlara teslim etme kalkışmasını yaptı ama Allah bu şehitlerimizi, gazilerimizi ayaklandırdı, milletimizi uyandırdı." dedi.

Oğlunun 34 yaşında şehit olduğunu dile getiren Kocatürk, şöyle devam etti:

"Buraya geldi, iki ay kala, 15 günde ve 10 günde devamlı şehit olacağını söylerdi, çok arkadaşlarına ve kardeşlerine söylemişti. Bize de devamlı söylüyordu. Son 10 gün önce söylüyordu: 'Baba şehit olacağım' diye. Oğlumun şehit olacağı günü ve saati dahi bildiğine inanıyorum. Öyle belirtiler ve işaretler vardı. Anlamıyordum o zaman. Şehit olduktan sonra hepsi, gördüğümüz rüyalar ve onun devamında bize verdiği mesajlar, o günleri ve saatini dahi bildiğini kanıtlıyor."

Kocatürk, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu örgüt, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük terör örgütü. Çünkü dünyanın 167 kadar ülkesinde, oralara yerleşmiş, oralara kök salmış, dünya çapında bir örgüt ama parçalanır. Ayrı ayrı Fetullah çıkar, onlar olmasa dahi FETÖ, bu medyada, sosyal medyada da görüyorsak, insanları aldatmak isteyen çok insan var."

 

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR