Üniversiteyi ilk kez kazanan gençlerin hesabına 10 bin TL eğitim desteği yatırıldı

Pendik Belediyesi, Yeni Üniversiteli Destek Uygulaması kapsamında Pendik'te ikamet eden, üniversiteye yeni kayıt olan öğrencilerin hesabına 10 bin TL'lik eğitim desteğini yatırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2024 22:39 GÜNCELLEME 23.10.2024 22:39 GÜNCEL
Üniversiteyi ilk kez kazanan gençlerin hesabına 10 bin TL eğitim desteği yatırıldı

“Yeni Üniversiteli Destek Uygulaması”na bu yıl da devam eden Pendik Belediyesi, üniversiteye yeni kayıt olacak öğrencilerin hesaplarına 10 bin TL'lik eğitim desteğini yatırdı. Bu yıl 4. kez gerçekleşen uygulama kapsamında 5 bin 601 öğrenci destekten faydalanma hakkı kazandı. 10 bin TL'lik eğitim desteği bugün itibarıyla öğrencilerin hesaplarına yattı.

"HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUZ, GÜLE GÜLE HARCAYIN"

Haberi gençlere sosyal medya üzerinden duyuran Belediye Başkanı Ahmet Cin, “Pendik'te yaşayan, üniversiteye ilk kez kayıt yaptıran sevgili gençler, akıl ve alın teri dökerek ailenizi ve hepimizi mutlu ettiniz. Dönem başladı, okulunuza başladınız. Başarılarınızın devamını diliyorum. Pendik Belediyesi olarak bu yıl da üniversite kayıt desteğimizi açıklamıştık. Başvuru formunu doldurdunuz, bilgilerinizi gönderdiniz. Bilgi kontrollerini yaptık, süreci sonuçlandırdık. 10 bin TL’lik eğitim desteğinizi hesaplara yatırdık. Hayırlı olsun. Sizinle Pendik çok güzel. Hepinizi çok seviyoruz. Güle güle harcayın.” ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR