Cumhuriyet coşkusu Berkay’la kutlandı

Bursa'da 1. yılını kutlayan Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi, Cumhuriyet Bayramı etkinliklerini Berkay konseri ile taçlandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2024 23:59 GÜNCELLEME 27.10.2024 23:59 GÜNCEL
Cumhuriyet coşkusu Berkay’la kutlandı

Açıldığı günden bu yana kentin buluşma merkezi haline gelen Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi 1 yaşına girdi. Cumhuriyetin 101. yılında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Downtown, Berkay konseri ile cumhuriyet coşkusunu ateşledi.

Binlerce vatandaşın katıldığı konserde Berkay, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Atış Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış’ın çiçek takdim ettiği ünlü şarkıcı, sevilen 'İnanırım’ adlı şarkısı ile sahneye çıktı. Berkay, konserin devamında ‘Gel gel’ ve ‘İki Hece’ adlı şarkılarıyla dinleyenlerini mest etti.

Yaşam ve Eğlence Merkezi'ni dolduran dinleyiciler, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR