Tepki çeken konserin maliyeti ortaya çıktı! CHP'li Yavaş Ebru Gündeş'e milyonlar yağdırmış

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Organizasyonun toplam maliyetinin 69 milyon lira olduğu iddia edilirken harcanan miktarın 90 milyon lira olduğu öne sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 01.11.2024 20:47 GÜNCELLEME 02.11.2024 03:45 GÜNCEL
Tepki çeken konserin maliyeti ortaya çıktı! CHP'li Yavaş Ebru Gündeş'e milyonlar yağdırmış

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda konserler yapıldı.

90 MİLYON HARCANDIĞI İDDİASI

Medyada, 29 Ekim organizasyonu için 69 milyon lira harcandığı haberleri çıktı. Ancak, Odatv'nin edindiği bilgiye göre, Ebru Gündeş'in de sahne aldığı organizasyon için 90 milyon lira harcama yapıldı.

'11 GÜNLÜK KURULUM 69 MİLYONLAR LİRA'

ABB Kültür Etkinlikleri Şube Müdürü Celal Akbaş, 11 günlük kurulumun 69 milyon lira olduğunu söyleyerek, "Paranın tamamı sanatçılara ödenmedi. 11 günlük kurulumun toplam fiyatı bu. İki sanatçı vardı Mert Demir ve Ebru Gündeş" dedi.

Akbaş, sanatçıların ne kadar aldığı konusunda bilgisi olmadığını belirtti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR