32 yıldır aydınlatılamayan kaza: Adnan Kahveci sevgiyle anılıyor!

Bolu- Gerede yakınlarında geçirdiği şaibeli trafik kazasında 44 yaşında hayatını kaybeden, sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın danışmanlığını da yapan eski bakanlardan Adnan Kahveci'nin ölümünün üzerinden 32 yıl geçti.

ABONE OL
GİRİŞ 05.02.2025 13:42 GÜNCELLEME 05.02.2025 13:44 GÜNCEL
32 yıldır aydınlatılamayan kaza: Adnan Kahveci sevgiyle anılıyor!

Geçirdiği şaibeli bir trafik kazasında hayatını kaybeden Turgut Özal'ın beyin takımında eski Devlet ve Maliye bakanlarından Adnan Kahveci, ölümünün 32. yılında dualarla yâd ediliyor. Kahveci'nin hayatını kaybettiği kaza, henüz aydınlatılamadı. 

DİJİTAL DÖNÜŞÜMDE BÜYÜK PAYI VAR

Türkiye'nin dijital dönüşümünde büyük pay sahibi olan Kahveci, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü verilerinin elektronik ortama aktarılmasında öncü rol oynamıştı.

Siyaseti Allah'ın rızası ve devletin bekasını gözeterek yapan Kahveci, 46, 47. ve 48. Hükümetlerde görev almıştı. 5 Şubat 1993 yılında eşi ve iki çocuğu ile birlikte Bolu-Gerede yakınlarında trafik kazası geçiren Adnan Kahveci ve eşi Fuşün Kahveci olay anında hayatlarını kaybederken, 17 yaşındaki çocukları Aslıhan Kahveci ise 10 gün sonra vefat etmişti.

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR