Can Ataklı hakkında soruşturma başlatıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında sosyal medya hesabından, "Entübe edildiği" yönünde paylaşım yapan Gazeteci Can Ataklı hakkında soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.03.2025 15:04 GÜNCELLEME 26.03.2025 15:26 GÜNCEL
Can Ataklı hakkında soruşturma başlatıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında sosyal medya hesabından, "Entübe edildiği" yönünde paylaşım yapan Gazeteci Can Ataklı hakkında, "Halkı Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yayma" suçundan re’sen soruşturma açıldı. 

DMM "DEVLET BAHÇELİ ENTÜBE EDİLDİ" İDDİASINI YALANLADI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), konuya ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

Söz konusu iddianın doğru olmadığı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. 5 Şubat 2025 tarihinde kalp ameliyatı geçiren Devlet Bahçeli, planlanmış istirahat süresi içerisindedir. Evinde çalışmalarını sürdürmektedir. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz."

Özgür Bayrak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR