Son Dakika: Karadeniz'de de deprem!

Son dakika haberi... Marmara'daki hareketliliğin ardından Karadeniz'de de deprem meydana geldi. AFAD, Burgaz açıklarında Karadeniz'de 3,6 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2025 10:57 GÜNCELLEME 25.04.2025 11:15 GÜNCEL
Son Dakika: Karadeniz'de de deprem!

SON DAKİKA HABERİ: Türkiye 6,2 büyüklüğündeki Silivri depreminin ardından Kütahya'da bu sabah peş peşe gelen deprem haberleriyle güne uyandı. Deprem dalgası devam ederken Karadeniz'den de bir deprem haberi geldi.

AFAD, Burgaz açıklarında Karadeniz'de 3,6 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı. Depremin derinliği ise 14.06 km olarak açıklandı.

KAYNAK : Haber7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR