Şişli ve Beyoğlu'nda 1 Mayıs önlemleri kaldırıldı

İstanbul Valiliğinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tedbirleri kapsamında trafiğe kapatılan Şişli Beyoğlu'ndaki yollar, yapılan değerlendirmenin ardından yeniden araç ve yaya trafiğine açıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2025 00:11 GÜNCELLEME 02.05.2025 00:11 GÜNCEL
Şişli ve Beyoğlu'nda 1 Mayıs önlemleri kaldırıldı

İstanbul Valiliğinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü tedbirleri kapsamında aldığı kararlar doğrultusunda, sabah saatlerinden itibaren Mecidiyeköy, Taksim ve İstiklal Caddesi'ne çıkan çok sayıda cadde ve sokak trafiğe kapatılmıştı.

Bölgedeki hareketliliğin sona ermesinin ardından İstanbul

Özgür Bayrak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR