Camide temizlik yapan imamın yasa boğan ölümü

Tokat'ın Reşadiye ilçesindeki Muratkaya köyü camisinde uzun yıllardır imam hatip olarak görev yapan Aziz Yavuz (59), cami bacasını temizlediği sırada merdivenden düşerek hayatını kaybetti. Yavuz, son yolculuğuna uğurlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2025 18:56 GÜNCELLEME 02.05.2025 19:58 GÜNCEL
Camide temizlik yapan imamın yasa boğan ölümü

Tokat'ın Reşadiye ilçesindeki Muratkaya köyü camisinde uzun yıllardır imam hatip olarak görev yapan Aziz Yavuz (59), cami bacasını temizlediği sırada merdivenden düşerek hayatını kaybetti.

CAMİ BACASINI TEMİZLERKEN MERDİVENDEN DÜŞEN İMAM HAYATINI KAYBETTİ

İlçeye bağlı Muratkaya köyü camisinde uzun yıllardır imam hatip olarak görev yapan Aziz Yavuz (59), elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Cami bacalarını temizlemek için çıktığı merdivenden düşerek ağır yaralanan Yavuz, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CENAZESİ DEFNEDİLDİ

Yavuz için öğle namazını müteakip Reşadiye ilçesi Bozçalı Kasabası Işıklar Mahallesi camisinde cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Tokat İl Müftüsü Esat Yapıcı'nın yanı sıra çok sayıda meslektaşı, sevenleri ve vatandaşlar katıldı. Yavuz'un naaşı, namazın ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR