Kabus, Marmara Denizi'nde yeniden görüldü!

Marmara Denizi'nin kabusu olarak görülen müsilaj, bu kez Balıkesir'in Bandırma ilçesi kıyılarında denizin yüzeyinde ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.05.2025 15:53 GÜNCELLEME 08.05.2025 15:53 GÜNCEL
Kabus, Marmara Denizi'nde yeniden görüldü!

Geçtiğimiz yıllarda Marmara Denizi için büyük tehlike oluşturan müsilaj, bu kez farklı bir noktada ortaya çıktı. Denizin yüzeyindeki görüntü çevredekiler tarafından kaydedildi.

SAHİLDE YOĞUNLAŞTI

Marmara Denizi'nde farklı noktalarda etkisini sürdüren müsilajın Bandırma merkezindeki sahilde de yoğunlaştığı görüldü.

Sahildeki müsilaj nedeniyle su yüzeyinde köpüksü tabaka oluştu.

Müsilaj, çevre sakinleri ile bölgeyi gezmeye gelenler tarafından da fark edildi.

KAYNAK : AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR