Altun, Azerbaycan’ın Milli Kurtuluş Günü’nü kutladı: En kalbi muhabbetlerimi iletiyorum
İletişim Başkanı Altun, Azerbaycan’ın 15 Haziran Milli Kurtuluş Günü ve Şuşa Beyannamesi’nin 4. yılını kutladı.
ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2025 17:41
GÜNCELLEME 15.06.2025 17:41
GÜNCEL
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Azerbaycan'ın 15 Haziran Milli Kurtuluş Günü ile Şuşa Beyannamesi'nin imzalanmasının dördüncü yıl dönümünü kutladı.
Altun, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Can Azerbaycan'ın Milli Kurtuluş Günü'nü ve Türkiye-Azerbaycan ilişkilerini müttefiklik düzeyine çıkaran Şuşa Beyannamesi'nin imzalanmasının dördüncü yıl dönümünü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.
"AZERBAYCANLI KARDEŞLERİME EN KALBİ HÜRMET, SELAM VE MUHABBETLERİMİ İLETİYORUM"
Türkiye-Azerbaycan Medya Platformu çerçevesinde kardeş Azerbaycan ile hakikatleri dünyaya birlikte duyurmak adına hep birlikte kararlılıkla geleceğe yürüyeceğimize yürekten inanıyoruz. Bu mutlu gün vesilesiyle Azerbaycanlı kardeşlerime en kalbi hürmet, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum."
KAYNAK : AA